AKTUELNO

Bilo joj neprijatno.

Sloba Radanović je u rijalitiju "Zadruga" otpočeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani, iako je imao suprugu u privatnom životu. Otkako je Kristina Kockar, njegova još uvek zakonita supruga ušla u ovaj rijaliti, nastale su brojne turbulencije u njihovoj vezi.

Foto: PornHub Printscreen

Kristina Kockar nedavno je u razgovoru sa Drvetom mudrosti prokomentarisala to što je Sloba povredio ruku u naletu besa i ljubomore, i rekla da se sa njom nikada tako nije ponašao, pa su je novinari upitali šta je pod tim mislila.

Da, smatram da osoba kraj koje si utiče na tebe. Sve to zavisi od osobe sa kojom si, sve je to normalno - bila je kratka Kija.

Foto: Printscreen Youtube

Nezahvalno je da ja govorim o tome. Smatram da okolonsti utiču da iz tebe izvuku ono najgore. Luna ti ne teraš njega da on to radi, to on radi sam. Utiče i cela ova situacija ovde, iznervira te 30 osoba i dođe 30 osoba i to je ta kapisla koja eksplodira, moguće da je i to. A što se tiče njihovog odnosa oni se malo vole i mire, kao i svaka veza. Najlepše trenutke provode u najgoroj situaciji.  Ne ležim pored njih pa da znam tačno njihov odnos - pričala je Kija.

Sinoć je situaciju u Beloj kući uzburkalo pitanje novinara upućeno Kiji da prokomentariše odnos između Slobe i Lune. Ona se prvo nećkala da odgovori, a potom otkrila šta stvarno misli o njima.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NE GUBI VREME! Jovan odmah STARTOVAO Kiju: IMAŠ LEP OSMEH! (VIDEO)

Priliku da na ovo pitanje odgovore su imali i Sloba i Luna. A šta su oni rekli povodom ovog pitanja možete pogledati u narednom video snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'