AKTUELNO

Bilo mu je teško zbog svega što je njegov prijatelj doživeo.

Miljana Kulić je u toku prethodne noći zvanično diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja na zadrugarke Jovanu Tomić Matoru i Minu Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona je nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom priređivala mnoštvo neprijatnih iznenađenja, zbog kojih se on osetio ugroženim, pa ga je obuzimao strah svaki put kad se Kulićeva nađe u njegovoj blizini.

Njih dvoje su nakon povratka u "Zadrugu" izneli niz jezivih detalja iz svog zajedničkog života gde su se, između ostalog, pominjali njihovi zajednički prijatelji, roditelji, kocka, dugovi, nepoverenje i agresivno ponašanje, zbog kog je Zola shvatio da sa svojom verenicom više ne vidi budućnost.

Kako bismo saznali šta se tačno dogodilo tokom njihovog boravka u Zolinom rodnom mestu, Derventi, mi smo kontaktirali Lazarevog prijatelja Aleksandra koji je otvoreno pričao o pretnjama koje je Zoli upućivao Miljanin otac Siniša Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Zola uglavnom provodio vreme sa Miljanom, njegov drug nije bio siguran koliko su u njihovoj vezi cvetale ruže, ali se seća da mu je prijatelj otvoreno pričao o Sinišinim pretnjama.

Na početku je sve bilo ok, tako mi je bar rekao telefonom, kad je mogao da priča, često je ona bila prisutna, pa mislim da nije mogao ni da priča baš otvoreno, čak su me zvali da dođem kod njih... Jednom prilikom, kad je bio sam, pre nego što su se vratili u "Zadrugu", mi je rekao da mu je Siniša pretio. O parama nismo pričali, koliko mu daje i tako dalje, ali Zola je i sam priznao sve što mu je dala - naveo je Čolićev drug.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandar ne krije ni da mu je bilo teško zbog svog najboljeg prijatelja koji je pred milionskim auditorijumom bio ponižavan od strane Miljanine majke Marije Kulić.

Strašno, sramno, to nije civilizovano .. Bolelo me je kad sam to gledao i nisam mogao da mu pomognem! Marija je priča za sebe, nije objektivna kad se radi o Miljani, ona je kriva isto koliko i Miljana! To je moje mišljenje - bio je besan Zolin drug.

Aleksandar je naveo i da je Kulićevu Zolina majka dočekala kao kraljicu, pa mu nije jasno zbog čega je Miljana iznela niz uvreda na njen račun.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad sam bio u Derventi kod njih u stanu, sve je bilo super, Miljana je dočekana kao kraljica! Zolina majka je dobra žena koja uopste ne voli da se svađa i vređa! Zola mi je jednom samo rekao da je Miljana vređala njegovu majku i da ne zna zašto to radi - bio je iskren Čolićev prijatelj, te je naveo da njegova majka nije raspoložena da se medijski eksponira.

K. Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'