AKTUELNO

Nije mu prijatno zbog svega što je njegov tata izjavljivao.

Superfinale najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima završeno je pre nekoliko dana, ali učesnici ovog šou programa i dalje su u žiži interesovanja javnosti. Jedan od učesnika koji je ostavio svoj pečat u prvoj sezoni "Zadruge" je i Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

On je za naš portal otkrio šta se dešava u njegovom životu posle učešća u najpopularnijem rijalitiju, i da li mu je devojka Kaća, koju je prevario pred milionima, oprostila.

Kaća i ja smo se videli nakon svega. Bio sam u Užicu i popričali smo, mislili smo da ćemo moći da prevaziđemo sve. Ipak, kad smo razmislili, prenoćili, shvatili smo da to više nikad ne bi bilo to, jer ne bi bilo poverenja i kompromisa. S jedne strane mi jeste krivo što se nismo pomirili, ali sa druge strane, možda je i bolje tako - rekao je Bane.

Foto: TV Pink

U medijima se, tokom njegovog boravka u Beloj kući, često provlačila informacija da ga se otac, Boško, odrekao kao i njegove izjave gde sina naziva pogrdnim imenima. Pitali smo Baneta da li se čuo sa svojim tatom i kakva je situacija među njima.

Pročitao sam da je moj otac rekao da sam ja lažov. Ne želim da ulazim to. Ja sam rekao da se svi u porodici zovemo na slovo "B", samo sam rekao da se njegov brat zove Dragan. To je izvučeno iz konteksta, ispalo je kao da ja lažem za njegovo ime. Ljudi znaju ko sam i šta sam, to je totalno glupa priča, nije mi jasno. On deset godina nije postojao u mom životu, sada je našao da se javlja u novinama kad sam u rijalitiju. Bolje bi mu bilo da ćuti i da radi to što radi, nego da se oglašava u medijima, to je mnogo glupo. Bolje mu je da prestane da priča gluposti, nema potrebe da ja počnem da pričam neke stvari o njemu. Sa njim se naravno nisam čuo, i nema potrebe da razgovaram sa njim. On je mnogo loših stvari uradio u mom životu, nikad nije bio tu kad je trebalo. Pre par godina sam završio svaki kontakt sa njim i tako će ostati. Više puta sam mu opraštao, ali ta moja čaša se prelila. Nije mi potreban ni na kakav način, imam majku, porodicu, prijatelje, on mi nije potreban naročito u ovim godinama - rekao je Bane.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: SLOBIN SELFI OTKRIVA ISTINU: Radanović još uvek voli i Kiju i Lunu?! (FOTO)

R. L.

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'