AKTUELNO

Popularna pevačica otkrila na sta je sve bila spremna.

Autorka i voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković ove subote u svojoj emisiji ugostila je poznate dame sa javne scene koje su pričale na temu "Kako prevazići strah od tuđeg mišljenja i kako zavoleti sebe?" kao i " Šta ko od nama misli". Sanja je u studiju ugostila pevačice Anu Sević, Jelenu Kostov, Snežanu Berić - Ekstra Nenu, voditeljku TV Pink Ninu Radulović i modnu kreatorku Vericu Rakočević.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku emisije pevačica je rekla da ljudi ne smeju zbog drugog da trpe bilo kakvu vrstu žrtve. Ana je tom prilikom otkrila na šta je sve bila spremna kada je odlučila da se bavi javnim poslom.

Zaista ne volim da dovodim sebe u situaciju, da kažem nekome "Ti si mi kriva za nešto što sam uradila". Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži. Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se bavti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE VIŠE: ONA BLISTA! Ana Sević otkrila u koga je zaljubljena! (VIDEO)

Pink.rs

#Ana Sević

#Magazin In

#Sanja Marinković

'