AKTUELNO

Niko nije mogao da veruje na šta je sudija bila spremna.

Ono što je u toku dana potreslo Zadrugu, jeste do sada neviđena svađa Zorice Marković i Snežane Ilić. Naime, sukob se dogodio zbog učešća na ,,Zadrugoviziji", a ono što je izazvalo burne reakcije jesu uvrede od strane sudije.

Budući da Branislav Radonić Brendon nije bio upućen u tu priču, jer nije bio prisutan, on je u emisiji ,,Igra istine" zamolio Markovićevu da objasni šta se tačno dogodilo.

Foto: TvPink Printscreen

Čuo sam da ste imali konflikt sa Snežanom i da vam je ona vređala uže članove porodice? Želeo bih da čujem šta je to bilo, jer sam i ja jedan od njih koji zna kako je to. Ona zna da vređa i da izmišlja, a u jednom momentu postane jak karakter žrtve - pitao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam na samom početku imala problem sa njom, jer izvrće reči. Ona vrlo perfidno zna i da se ponaša i da vređa ljude. Za prošlu Zadrugoviziju niko nije hteo da je pozove, ja sam to učinila, a imala sam u planu da budem sa Radom i ako se još neko javi, bilo mi je žao. Da ne pričam o ljudima koje je ponižavala, od Suzane, Ljube, Zlate, uglavnom sa svima. Njen stav je da smo mi neobrazovani, prosti, a da je ona došla u čopor, divljake, pevaljke i sve najgore. Niko joj ne valja, a mislim da smo svi ovde sve dobili kad nam je nešto trebalo. Ja nju uvek pitam da li hoće čaj ili kafu. Kada smo dobili pismo danas za Zadrugoviziju, ja sam je razumela i štitila. Ja znam šta ona o kome misli. Međutim, Rebeka je imala odličnu ideju. Ona me je prva pozvala. Ja sam zvala Snežanu, jer niko nije hteo. Meni se to dopalo. Tog momenta mene Snežana pita šta da obuče, ja kažem da sačekamo da vidimo spot, ne znamo šta je glavni sadržaj. Spota nije bilo. Ona opet pita šta da obučemo. Ja sam joj rekla da se obuče onako kako joj odgovara. Možeš da budeš pevaljka, starleta ili to što jesi - dama. Ona kaže da hoće da bude dama. Ali, ona hoće da naruči. Ona bi da repuje, da peva, Rebeka i ja joj ništa nismo branile. Ona je posle rekla da neće da bude starleta odjednom. Posle su pale uvrede, vređala je mene, restoran, obrazovanje. Ja kažem opet Rebeki da joj da da repuje, ja ću da stojim samo. Ona je na to meni rekla: ,,Šta se ti mešaš, kad si poslednji put pročitala knjigu"? Ja joj kažem: ,,Okej, ja sam mafija i ovako polivam goste". I, polijem joj krevet. Ona je izdramila, nema gde da spava. Ne smem da izgovorim šta je rekla za moje sinove! Užas! Srešćemo se na sudu - rekla je Zorica.

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zorica Marković

'