AKTUELNO

Divi se zadrugarima jer su u zatvorenom prostoru već dugo.

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Dara Bubamara radi punom parom. Na njenim nastupima se uvek traži karta više, a atmosfera je bez izuzetka svakog puta na zavidnom nivou.

Ipak, ona je našla malo vremena, pa je pred kamerom našeg portala otkrila mnogo toga što o njoj nismo znali.

Foto: Pink.rs

Između ostalog, Dara je pričala i o najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi 2", pa je objasnila da ovaj program prati, ali da ipak nema favorite.

Kad god sam kod kuće, meni je upaljeno i gledam. Nemam nešto posebno neke favorite. Draga mi je mala Luna zato što je onako jedno emotivno biće, a u principu ne pratim toliko da nekog posebno volim. Ima stvarno neverovatnih likova, ludih. Meni je to interesantno, proučavam kakvi su ljudi, radim psihologiju. Moram da kažem da to nije lako, biti zatvoren godinu dana, ja bih poludela zatvorena deset dana, pet dana, a zamisli godinu dana, to je stvarno jako teško - rekla je Bubamara.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: O OVOM SUSRETU IZBAČENIH ZADRUGARA SVI PRIČAJU: Evo s kim je posle rijalitija uhvaćen Adam Đogani! OZARIO SE istog trenutka kad je video ovu osobu (FOTO)

Podsetimo, Dara je u odličnim odnosima sa bivšim dečkom Lune Đogani, pevačem Slobom Radanovićem, pa ostaje da vidimo da li će joj Sloba zameriti što je ovoga puta iznela lepo mišljenje o ovoj zadrugarki.

Kompletan intervju sa Darom Bubamarom možete pogledati u nastavku.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'