AKTUELNO

Izgladili svoje odnose.

I učesnici rijaliti programa "Zadruga 2", koji prati milionska publika širom regiona, proslavljaju Uskrs. Fotograf portala Pink.rs posetio je zadrugare u impresivnom rijaliti gradu i zatekao ih je u sjajnom prazničnom raspoloženju.

Pred našim objektivom Lepi Mića pozirao je u ženskom društvu, a zadrugarke sa kojima se fotografisao su Zorica Marković, Dorotea Jovanović, Dragana Mitar i Snežana Ilić.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE: BEZ NJE NIŠTA! Ana Nikolić podelila preduskršnju atmosferu iz svog doma, evo kome je poručila da je CAR! (FOTO)

Zorica i Lepi Mića su dugogodišnji prijatelji, ali to ih nije omelo da u nekoliko navrata uđu u svađe zbog Dorotee Jovanović. Međutim, uspeli su da zakopaju ratne sekire i izglade svoje odnose.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako se nisu znali od ranije, Lepi Mića je podržavao Draganu Mitar kada je ušla u rijaliti program "Zadruga 2". Nakon što se ona oglušila o njegove savete, Mića je odlučio da se distancira od Mitrove, međutim tokom ovog fotografisanja nisu bili neprijateljski nastojeni jedno prema drugom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Turbulentan odnos pred kamerama "Zadruge 2" Lepi Mića ima i sa Snežanom Ilić, sa kojom često ulazi u svađe, ali sudija mu uvek oprosti sve ono što joj Mića kaže.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE: RADUJEM SE USKRSU! OVE GODINE SAM JA FARBAO JAJA! Ivan Golušin otkrio kako će provesti praznik, ali i detalje iz PRIVATNOG ŽIVOTA! (FOTO)

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'