AKTUELNO

Izgladili odnose.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto dozvoljava Lepom Mići da joj prilazi i da joj govori da joj je drug, bilo je pitanje za Staniju Dobrojević. Publika je rekla Staniji i kako Mića ima nameru da uništi njeno druženje sa Aleksandrom Subotić. Kada je Stanija započela svoje izlaganje, prekinuo ju je David koji se posvađao sa Aleksandrom.

Foto: TV Pink Printscreen

Izgleda da više od Lepog Miće, druženje sa Aleksandrom smeta Davidu. Ja pored Čabarkape u životu nisam prošla, ali sam imala pitanja da li sam bila sa njim jer je čovek davao neke izjave. Ako ima neke fotografije, ima ih samo sa interneta. Moram da se ogradim od ove Davidove priče, a što se tiče Miće, ako je njemu to cilj, on to najbolje zna. Mi smo izgladili naše odnose. Meni se ovi ljudi ovde smeju zbog mog odnosa sa njim. Ako on pokušava da mi se približi zbog nekog drugog cilja, to govori o njemu - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Duboko me k*rac boli šta misli Stanija. Ni Staniji, ni Aleksandri ne odgovara da im ja budem prijatelj. Njima i te kako odgovara da se svađaju sa mnom, da bi bile žrtve - pričao je Mića, a zatim se posvađao sa Aleksandrom: Emocija između Stanije i Aleksandre ne postoji. Ista je sudbina zadesila Staniju i mene. Aleksandra, ti si preko k*rca postala bitna! Ona i ja smo žrtve rata, a ti si žrtva k*rca! - dodao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Stanija Dobrojević

'