AKTUELNO

Đoganijeva je juče prekinula svoju romansu sa Markom.

Juče je sve verne gledaoce "Zadruge 2" prikovao za male ekrane javni raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića. Naime, oni su stavili tačku na svoju romansu pred svim zadrugarima, tokom emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: TvPink Printscreen

Miljković je naveo da je razlog ovog raskida to što Luna još nije prebolela svog bivšeg dečka iz prve sezone "Zadruge", pevača, Slobu Radanovića. Đoganijeva je uporedila ove dve svoje veze u rijalitiju, pa je istakla kako ju je Sloba do poslednjeg dana, koji su proveli pred kamerama, branio, čak i kada mu je tu bila tadašnja žena, Kristina Kija Kockar, te da pored njega niko nije smeo da je dira, što sa Miljkovićem, kako je rekla, nije slučaj.

Foto: TvPink Printscreen

Tim povodom, pozvali smo Slobu, koji nije bio preterano raspoložen da komentariše raskid svoje bivše devojke.

Ne zanima me priča oko Marka i Lune stvarno - rekao je kratko Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da se veliki spektakl "Zadrugovizija 3" uveliko sprema, a da je Marko izabrao baš njegovu pesmu "Kocka" da je izvede ovom prilikom, pitali smo Slobu šta misli o svemu tome i da li se slaže da je to bio vid provokacije upravo za Đoganijevu.

Drago mi je kad god čujem da se moja pesma peva, pa tako i sad. Želim im sreću na "Zadrugoviziji" - naveo je Sloba.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: ZASLUŽILA JE DA RASKINEM SA NJOM: Marko žustro odbrusio Luni, ona sa knedlom u grlu priznala: LJUBOMORNA SAM JER MOJ DEČKO GLEDA U TUĐE G*ZICE! (VIDEO)

Podsetimo, Radanović i Luna su u prvoj sezoni "Zadruge" bili u ljubavnoj romansi, uprkos tome što je on tada bio oženjen Kristinom Kijom Kockar, koja je takođe boravila sa njima u rijalitiju. Iako ova romansa nije uspela, Đoganijeva se tokom ove, druge, sezone "Zadruge" vrlo često priseća svog bivšeg dečka i gotovo svakodnevno ga spominje.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'