AKTUELNO

Večerašnja epozoda ostaviće vas bez daha!

Sa novom epizodom serije “Državni službenik”, koju možete pratiti UPRAVO SADA na TV Pink, a dan kasnije na Superstar TV, majstor svog zanata Predrag Gaga Antonijević i njegovi saradnici uvode nas u dinamičan zaplet koji nam donosi niz novih događaja i likova.

Foto: Promo

Već na početku nove epizode koja se upravo emituje, glavni junak Lazar, koga maestralno tumači Milan Marić, uz pomoć svojih doušnika shvata da je došlo do ozbiljnog prodora u slučaju Radmilović. Šef službe, Milojević (Nebojša Dugalić), ga šalje na zadatak da sazna kakva je veza američkih agentura sa smrću kontroverznog političara. Istraga vodi Lazara do enigmatičnog američkog funkcionera koji je deo Trampove administracije, a koga svi u okruženju zovu Ajatolah (Goran Grgić). Njihov susret otvara dodatne probleme – Lazar odmah uviđa da je naišao na ozbiljnog protivnika.

Foto: Promo

U priču se vraća i prostitutka Maja (Nina Nešković), koju smo upoznali u prvoj epizodi. Uz njenu pomoć, Lazar pokušava da se približi Ajatolahu, ali se ubrzo ispostavlja da će se svi naći u velikoj opasnosti. Krv će ponovo biti prolivena, a čija - saznaćete ukoliko ostanete uz Pink!

Pink.rs

#Državni službenik

'