AKTUELNO

Isplivala šokantna fotografija Trifunovića i plavokose zadrugarke!

Već nedeljama unazad stanovnici Bele kuće bruje o aktivnostima seksepilne učesnice "Zadruge" Sanje Stanković iz čije burne prošlosti, kako tvrde, znaju mnogo toga, a sigurno nisu mogli ni da pretpostave da je aktuelna devojka Jovane Tomić Matore bila i te kako prisna s nekadašnjim glumcem i jednim od novopečenih vođa opozicije Sergejom Trifunovićem!

Foto: Pink.rs

Naime, redakcija Pink.rs došla je do privatne fotografije na kojoj se ovaj opozicionar, koji je poznat po svojim ratovima i bljuvotinama na Tviteru, baškari u krevetu, dok grli plavokosu učesnicu "Zadruge" s jedne, i javnosti nepoznatu crnku s druge strane! Svoje intimne delove prekrio je čaršafom, dok je kontroverzna zadrugarka pozirala s osmehom na licu i maskom za spavanje, koja joj je po svemu sudeći bila neophodna posle besane noći.

Podsetimo, Sanja Stanković otkada je postala poznata javnosti u žiži je interesovanja javnosti zbog kontinuiranih optužbi svojih cimera da se bavi prostitucijom, što ona uporno demantuje, uprkos tome što su mnogi javno obelodanili da poseduju dokaze da je ona "prodavačica ljubavi", te da se spisak cena i usluga koje pruža nalazi u katalogu koji su imali priliku da vide. Pored toga, ona je u prvoj sezoni Zadruge uplovila u ljubavnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom, a njihova veza traje i dan danas. S obzirom na to da je Matora ušla u "Zadrugu 2" nekoliko meseci pre Sanje, postavlja se pitanje da li je ova fotografija nastala baš u tom periodu dok je Stankovićeva bila sama. Ukoliko je to slučaj, Matori neće biti svejedno kada bude videla ovu fotografiju njene devojke sa Trifunovićem.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Sergej Trifunović

'