AKTUELNO

Saša Janković, gubitnički predsednički kandidat, pridružio se uvredama glumca Sergeja Trifunovića, pa bi i on malo da piša na Vučićevom grobu.

Naime, ovaj monstruozni tvit izazvao je niz reakcija, ali to nije sprečilo Jankovića, gubitničkog predsedničkog kandidata, da retvituje post prostog Trifunovića i da na svoj tviter nalog objavi „Zašto je Sergej Trifunović veliki, ne samo glumac: 'O dnovinarstvu'“.

Da podsetimo, Trifunović, koji je udarna perjanica Saše Jankovića, sramno je zloupotrebio smrt malog Alekse Jankovića (14), koji je zbog vršnjačkog nasilja 2011. izvršio samoubistvo, kako bi na Tviteru brutalno izvređao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U tom tekstu Trifunović ponovo pominje „pišanje po Vučićevom grobu".

Trifunović je, pokazujući javno svoj prostakluk, na Tviteru napiso:

- O kom bre ti BDP-u pričaš? O kom privrednom rastu i kojoj borbi protiv kriminala? Pišaću na vaše grobove - napisao je Trifunović, nedvosmisleno aludirajući na predsednika Vučića.

Očigledno je da je Trifunoviću ova tužna vest samo poslužila kao povod da se po ko zna koji put prostački obruši na one koji nisu po njegovoj volji, a sada to upotrebljava i njegov mentor Saša Janković.

#Aleksandar Vučić

#Saša Janković

#Sergej Trifunović

'