AKTUELNO

Od večeras više ništa neće biti isto na velelepnom imanju.

Aleksandra Subotić, koju je bivši dečko David Dragojević javno prevario pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'' sa Anom Korać, večeras se vraća u Belu kuću. Naime, Aleksandra od večeras ponovo postaje učesnik ''Zadruge 2'', a spremnija je nego ikad da se suoči sa Davidom i Anom.

Foto: Printscreen Instagram

Jedno je sigurno, a to je da Ani i Davidu neće biti dobro kad Aleksandru budu ugledali na vratima Bele kuće, a da li njihova ljubav zaista toliko jaka kao što govore i da li ih zaista ništa ne moće rastaviti, ostaje da vidimo.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Dragojević je Aleksandru prevario samo nekoliko dana nakon što je ona napustila ''Zadrugu 2'', iako joj se prethodno kleo na večnu ljubav i plakao za njom! Brzo je promenio ploču, pa je nakon što je otpočeo romansu sa Anom govorio kako nije bio srećan pored Aleksandre i kako je već neko vreme hteo da raskine sa njom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: STRAHUJE OD JEDNE STVARI: Bora Santana Davidu spomenuo Aleksandru Subotić, Dragojević mu ovako odgovorio, pa priznao da želi da čuje svog BRATA!

Večeras u 22 časa budite uz program TV Pink i pratite ulazak Aleksandre Subotić u ''Zadrugu 2'', a sve što ste propustili čitajte na najbržem portalu u zemlji Pink.rs!

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Rijaliti Zadruga

'