AKTUELNO

Ona ima sve potrebne kvalitete.

Pevač Lapsus benda Emir Aličković je u emisiji "Premijera" priznao da nema devojku, ali da bi voleo da nađe uskoro svoju srodnu dušu koja će ga pratiti tokom karijere. Na pitanje da li bi bio u vezi sa Teodorom Džehverović sa kojom je gostovao u emisiji "Amidži šou" je odgovorio da je to problem i ostao nedorečen.

Kako bismo saznali da li je ova atraktivna pevačica njegov tip i šta je prepreka da uplove u ljubavnu romansu, ekipa portala Pink.rs mu je uputila pitanje zašto je rekao da je problem da budu zajedno.

Foto: Printscreen Instagram, Pink.rs

Emir je i dalje ostao tajanstven u svom odgovoru, pa je šalom želeo da prikrije ovaj odgovor.

Pa problem je, i ona je pevač. Ne možeš porediti Jovanu i Teodoru. To su dve različite persone. Super je Teodora. Teodora je moja tetka, brat. Prelepa je, majke mi, top je cura. Super joj je album, drago mi je da je u muzici i sve joj želim najbolje - ispričao je Emir.

Foto: Pink.rs

Kad se ljudi bave istom profesijom to može zaista da bude plus, pod uslovom da nemaju one ljubavne bolesti, ljubomore. Niko ne može bolje da te razume od osobe koja se bavi istim poslom - dala je Jovana Pajić svoje mišljenje.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: UCVELJENA I UPLAKANA: Mina ronila GORKE SUZE zbog ovoga, Ljuba je tešila! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati šta je Emir još rekao.

D. B.

#Emir Aličković

#Teodora Džehverović

'