AKTUELNO

Koji ima bolje kvalitete?

Kristina Kija Kockar privukla je veliku pažnju ulaskom u rijaliti Zadruga, gde su se već nalazili njen, još uvek zakoniti, suprug Slobodan Radanović kao i devojka sa kojom je u ovom šou programu započeo vezu, Luna Đogani. Od tog trenutka pažnja usmerena ka ovom trojcu ne jenjava, a svakodnevno se otkrivaju nove stvari. Međutim, i Kija je pokazala da nije mnogo žalila za pevačem, te je sreću pronašla u novom - starom dečku, Andriji Lazoviću.

Foto: Printscreen Youtube

Gostujući u specijalnoj emisiji TV Pink posvećenoj Zadruzi, Kijina sestra Danijela Pešić otkrila je, između ostalog, kakva osećanja stjuardesa zapravo gaji prema Andriji:

Kija je meni rekla, kada je uspostavila vezu sa Andrijom, pričala sa s njom, rekla je, baš da je citiram: "da je našla pravog muškarca i da je probudio ženu u njoj". To dosta govori kakav je Slobodan bio, kakav je Andrija, da je dosta zreliji, poklanja joj pažnju, što svaka žena voli, iznenađenja, na primer, kada se u restoran ide, da muškarac bude taj koji zakaže i da iznenadi nju. Kod Slobodana i Kristine je to bilo uvek obrnuto - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI ZANEMELI: Otkrila da je videla TORNADO pod Markovim jorganom, PA GA PRIMORALA da otkrije svoje SEKSUALNO OPREDELJENJE (VIDEO)

Da li će Slobi ovo zasmetati kad bude čuo, videćemo, a šta je Danijela rekla o Luni Đogani, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'