AKTUELNO

Iva Štrljić nije mogla da zaustavi suze!

U autorskoj emisiji Sanje Marinković, "Magazin In", gostovale su glumica Iva Štrljić, košarkašica Milica Dabović, pevačice Merima Njegomir i Vera Matović, kao i direktorka "Službenog glasnika" Jelena Trivan, koja je ovom prilikom ispričala svoju potresnu životnu priču.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Jelena se prisetila perioda kada joj je život visio o koncu i kada je bilo neizvesno da li će svoju ćerku ikada više videti.

Ja sam sa svojom ćerkom pošla na palačinke, a tri sata nakon toga su mi rekli da pozovem jer će biti neizvestan ishod i može da se desi da ću umreti. Razmišljala sam šta ja njoj tada da kažem, šta ona treba da zapamti od svoje majke koju možda poslednji put čuje. Ja sam samo rekla doktorima: ''Ja ne smem da umrem, ona bez mene ne može" - ispričala je Jelena i dodala.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko lekari rade da me ožive, ja mislim da moje srce radi, jer ja znam da ona nema kuda bez mene. Sve ovo što mislite da je danas normalno, da pijete vodu, da gledate ove ljude, da grlite svoju decu sutra možda neće postojati. Cenite život i sebe više - istakla je Trivanova.

Foto: TvPink Printscreen

Jelena je onda i ispričala šta je to kroz šta je sve prošla i koji zdravstveni problem je imala.

To mi je bila peta operacija po redu. Sve su bile iznenadne, pukao je krvni sud u stomaku. Prethodno mi je ugrađen bajpas, tako da sam ja jedva izvukla živu glavu - završava svoju bolnu priču Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon ove teške i bolne ispovesti koju je Jelena ispričala svi u studiju su zanemeli, Iva Štrljić je zaplakala, a Milica Dabović je u jednom trenutku čak ustala i zagrlila Trivanovu uz reči: "Bravo, ženo!".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE BISTE JE PREPOZNALI! Ovako danas izgleda čuvena kuća Topalovića iz filma 'Maratonci trče počasni krug'! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Jelena Trivan

#Magazin In

'