AKTUELNO

Nije mogla da zaustavi suze.

Zerina Hećo i Vladimir Todorović su prošle nedelje ozvaničili svoju vezu, ali njihova sreća nije dugo potrajala. Zerina je saznala da je on drugim zadrugarima pričao kako ne može da podnese njeno burno ponašanje za crnim stolom i od tad je on počeo da se udaljava od nje.

Ona je danas ponovo pokušala da priča sa Vladom kako bi saznala u čemu je problem, ali je ponovo došlo do svađe.

Foto: TvPink Printscreen

Šta radim,  trudim se oko tebe. Ja nikada ne grlim muškarca, ne tražim pažnju. Ja to radim tebi da bih ti pokazala da se trudim oko tebe, ali ti sumnjaš u mene. Ja nisam žena koja to trpi, navikla sam bez muškarca. Šta ja radim osim što volim da si blizu mene? Ti si totalno hladan - pitala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Neću da produbljujem ovu priču. Praviš nepotrebne stvari poput onog odlaženja noćas. Ne mogu da pređem preko nekih stvari, k*rčevi i psovke. Ne želim da se takve stvari vrzmaju oko mene - odgovorio joj je on.

PROČITAJTE JOŠ: TI SI LAŽOV, SVI TI SE SMEJU! Miki izbacio Suzanu iz izolacije kad ju je ponovo uhvatio u laži, PA URLALI JEDNO NA DRUGO! (VIDEO)

Zerina ga je nakon toga upitala da li je zaljubljen u nju, ali joj se nije svideo njegov odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Jesam, ali... - počeo je on da objašnjava.

Zerina ga je prekinula i odjurila u kupatilo gde je briznula u plač na ivici nervnog sloma. Vlada je čuo njene jecaje, ali je samo produžio u spavaću sobu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'