AKTUELNO

Nije mu lako!

Pevačica Zlata Đurković već mesecima živi svoj život pred milionskim auditorijumom u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi". Ona se pokazala kao neko ko nema dlake na jeziku i ko se uvek bori za sebe, a takva je i napolju.

Foto: Pink.rs

Zlati veoma nedostaje njena porodica, kao i ona njima, što je i pokazao Zlatin muž Vlada otvorenim pismom na društvenoj mreži Instagram koje vam mi prenosimo u celosti:

Nedostaješ mi bre... Nedostaje mi tvoja nenormalna normalnost u ovom nenormalnom svetu... Nedostaje mi tvoja glasnoća koja svima okolo smeta, samo je meni melem za uši... Nedostaju mi tvoje "zmijske" oči koje su za mene dva bisera iz najteže otvarane školjke... Nedostaje mi tvoje "nameštanje" da ti izmasiram leža, a znam da te ne bole... Nedostaje mi što ti voliš Majkl Boltona (When a men loves a women) a ja Elvis Prislija (You are always on my mind) pa onda shvatimo da volimo isto... Nedostaje mi kad u isto vreme kažemo ili pomislimo istu stvar. Nedostaje mi kad konstatujemo da nismo normalni što se upuštamo u nemoguće misije... Nedostaje mi što nemoguće pretvaramo u moguće... Pa se radujemo kao deca... Nedostaje mi sve... Vlada - poručio je on.

Nema sumnje da Zlatinom mužu nije lako što je odvojen od supruge, ali je sigurno veoma ponosan na svoju dragu i ono što je pokazala u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Novaković

#Zlata Đurković

'