AKTUELNO

Nije mu bilo lako.

Prethodne noći u studiju televizije Pink održana je još jedna emisija o rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, a gošća Darka Tanasijevića bila je pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Miljenica nacije, kako je mnogi nazivaju, iznela je sve detalje iz svog života nakon izlaska iz Bele kuće, koji interesuju verne gledaoce.

Ona je ispričala šta se promenilo u njenom odnosu sa još uvek zakonitim suprugom, pevačem Slobodanom Radanovićem, o svojoj prvoj pesmi, razvodu i planovima za budućnost.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je do detalja opisala kako je tekao njihov razgovor pred samo potpisivanje papira za razvod ali i nakon toga. Kockareva je otkrila da je pevač tražio da se ne razvedu i da nije bio svestan da je zaista gubi.

Šakljive teme su se nizale, a Radanović je u jednom trenutku morao da se oglasi. On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sa jasnom porukom.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ĆE ZBOG OVOGA POLUDETI! Kija žestoko udarila na sve rasturačice brakova: MNOGO JE LEPŠE BITI NEČIJA ŽENA NEGO LJUBAVNICA! (VIDEO)

"Prećuti. Onaj gore vidi sve" poručio je Sloba a nema sumnje da je ova poruka upućena njegovoj još uvek zakonitoj supruzi. Šta vi mislite, da li se pevač obratio Kiji?

R. L.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'