AKTUELNO

Od pokojnog pevača oprostili su se ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, Suzana Mančić i mnogi drugi...

Legendarni pevač Miodrag Miki Jevremović, koji je preminuo pre šest dana, sahranjen je danas na beogradskom Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Od Mikija su se oprostili brojni članovi porodice, a njegova bivša supruga Sonja Đorđević Kulier nije mogla da zadrži suze dok je za Pink.rs govorila o pokojnom pevaču.

Brak sa njim su mu bile najbolje godine iako kasnije nismo bili u dobrim odnosima. Družili smo se i čuli pre nego što mu se ovo desilo. Moja deca su polusiročad sad, čim izgubite jednog roditelja to je vetar u leđa manje - rekla je Mikijeva bivša supruga Sonja Đorđević Kulier i prisetila se zajedničkh trenutaka tokom braka sa Mikijem.

Foto: Pink.rs

- Život je bio kao film sa njim. Jako sam srećna što sam bila njegova supruga i majka njegove dece. Videla sam ga mesec i po dana pre nego što se ovo desilo. Shvatila sam da se ne oseća dobro. Bilo je i lepih i ružnih stvari, ali ja zelim samo po lepom da ga pamtim - kroz suze je rekla Sonja.

Njegova neutešna ćerka Jelena Jevremović nije mogla da zadrži suze, a utehu joj je pružao suprug Peđa, koji se od nje nije odvajao.

Foto: Pink.rs

Od legendarnog pevača oprostili su se i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i TV lice Suzana Mančić.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Jedna od Mikijevih poslednjih želja bila je da ga isprate uz pesmu, što su njegovi prijatelji i članovi porodice i učinili, pa su mnogima niz lice potekle suze kada su muzičari uz pratnju gitare zapevali pesmu "A sad adio".

Foto: Pink.rs

B.R./D.T.

#Ivica Dačić

#Miki Jevremović

#Sahrana

#Suzana Mančić

#pevač

'