AKTUELNO

Đoganijeva otkrila sve detalje njihovog odnosa.

Sve verne gledaoce "Zadruge 2" koji iz minuta u minut prate sva dešavanja u Beloj kući protekle noći veoma je uzburkalo priznanje aktuelne učesnice Lune Đogani da je imala intimne odnose sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Iako je do tada uporno tvrdila da su njih dvoje samo drugovi i da nikakvih emocija ni simpatija nije bilo, Luna je sinoć samu sebe dematnovala.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Ona je u ljubavnoj vezi sa Gastozom bila samo nekoliko nedelja pošto je napustila "Zadrugu 1" u kojoj je bila u veoma turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem. Iako je po ulasku u drugu sezonu ovog šou programa tvrdila da još nije prebolela Slobu, te da ni sa jednim drugim muškarcem posle njega nije bila, sinoć je sve porekla.

Ona je dobila pitanje od gledalaca ko je osoba koju neprestano pominje, a koja zauzima posebno mesto u njenom srcu, te je posle nekoliko minuta dvoumljenja konačno sve priznala.

Gastoz. Ali ne u ljubavnom smislu. Ja sam prolazila krož težak period i kako je on bio tu za mene u svakom smislu i ja to njemu nikad neću moći da zaboravim. Ja imam svog dečka, ali on će uvek biti u mom srcu i Marko to zna - odgovorila je Luna, a zatim otkrila:

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Mi nikad nismo bili zajedno, imali smo s*ks - javno je priznala Luna.

Kako bi čuli drugu stranu priče, mi smo odmah pozvali Gastoza koji je potvrdio priču Đoganijeve i otkrio kada su njih dvoje bili u ljubavnoj romansi.

Šta da kažem? (Smeh) Strašno. Ne kažem da je strašno to, ali što je to pričala... Ovo sve što je sada rekla, sinoć sa Markom, to sve stoji. Upravo sam sad odgledao taj klip, strašno. Nisam znao da će da kaže tako nešto, mene kad god je neko pitao ja sam odbio da odgovorim. Sad ona ima dečka i treba da bude iskrena i otvorena prema njemu, neka je ona srećna i to je to. Mi smo drugari, pa smo drugari, mladi i ludi - rekao nam je on.

Nismo propustili priliku da pitamo Gastoza kada je počela ta njihova romansa i da li je Luna tada još patila za Slobom Radanovićem.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

PROČITAJTE JOŠ: PROTIV LJUBE JE TUŽBA VEĆ PODNETA, OSTALE JOŠ RAZMATRAMO: Nakon što je Ana Korać brutalno izvređala Staniju i prozvala je PROSTITUTKOM, oglasila se njena Tamara! (FOTO)

Da, kad smo snimali spot. Ona je patila za Slobom kad ja nisam bio tu. Pričala mi je o Slobi, zašto ne bi? - bio je kratak Nenad Marinković Gastoz, ali nije želeo da otkriva šta mu je Luna pričala o Slobi.

R. L.

#Luna Đogani

#Nenad Marinković Gastoz

'