AKTUELNO

Otkrila detalje odnosa sa bivšim najboljim drugaricama.

Luna Đogani je razočarana u Teodoru Džehverović od onog trenutka kada je pevačica gostovala na jednoj od žurki u Beloj kući i koja joj se tada se prema rečima Đoganijeve nije javila.

Luna je u emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelju Milanu Miloševiću otkrila da njih dve nisu u kontaktu, ali da isto tako ne želi da preterano detaljiše njihov odnos.

Nismo se videle nijednom, niti smo se čule. Sve dok nema pljuvačine, dobro je - rekla je Luna, a potom je istakla da joj se Nemanja Đerić Đekson javio nakon što je izašao njen prvenac i da joj je uputio čestitke.

Foto: Pink.rs

Đekson mi se javio, čestitao mi je pesmu. On je jedan od tih zadrugara koji su me podržali - dodala je Luna.

Luna je otkrila da takođe nije u kontaktu ni sa Anastasijom Ražnatović, nekadašnjom najboljom drugaricom. Osim toga, ona je rekla i da joj ne manjka ni podrška osoba sa kojima je ranije bila bliska.

Znam njen rad, pesme su joj top, ali se ne čujemo privatno. Kad mi je trebala podrška, nisam je imala, sad je nisam ni očekivala - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

Pročitajte još: IZNENAĐENA NJEGOVOM REAKCIJOM! Luna uputila Slobi BRUTALNU PORUKU, pa otkrila da li je Kija uspešnija od Radanovića! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

'