AKTUELNO

Još ne mogu da dođem sebi. Godinama smo radili zajedno, bili smo kao najrođeniji, rekao je Zlatko Đorđević za Pink.rs.

Zlatko Đorđević, muž pevačice Nade Topčagić neutešan je zbog smrti koleginice i prijateljice Divne Karleuše. Karleuša je danas preminula u svom stanu danas oko 12:30 sati.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

- Pre sat vremena sam saznao da nas je Divna napustila i još ne mogu da dođem sebi. U šoku sam!  Mi smo godinama radili zajedno na radiju, bili smo kao najrođeniji. Družili smo se i posle radija - kaže Divnin prijatelj za naš portal i dodaje:

- Poslednji put smo se čuli kad sam ja imao tešku upalu pluća, ona me zvala i tešila me: "Zlaki, nemoj ništa da se plašiš, nije to ništa strašno. Moraš da uradiš bronhoskopiju, ali u totalnoj anesteziji"... Znao sam da je bolesna, ali ne toliko. Još ne mogu da dođem sebi. Divna je bila dobar čovek i drugar. Sa njom je čovek mogao da razgovara i ozbilno i da se proveseli u kafani. Družila se često ranije sa Nadom i sa mnom, često smo umeli da se zajedno proveselimo - rekao je Đorđević za Pink.rs.

Podsetimo, Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pevačica i njena majka nisu želele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

Autor: Pink.rs

#Divna Karleuša

#Smrt

'