AKTUELNO

Svi smo toliko ushićeni i zadovoljni da vam to ne mogu opisati, rekla je pevačicina mama.

Popularni bračni par - pevačica, Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ove godine će se ostvariti u ulozi roditelja, o čemu je portal Pink.rs prvi pisao.

Pevačica je proteklih dana saznala da je u blagoslovenom stanju, a srećnu vest je podelila najpre sa svojim izabranikom Rastom i sa najbližim članovima porodice.

Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam. Međutim, za ovu radosnu vest još uvek ne znaju svi moji najbliži. Ne bih više ništa komentarisala, presrećni smo - izjavila je Ana za Pink.rs.

Sreću zbog prinove ne može da sakrije ni Anina mama Milijana, i kaže kako bolji poklon pred Božić nije mogla da dobije.

Najradosniji dan je bio kada smo čuli da je Ana trudna. Božić je inače lep praznik, a ovaj nam je posebno drag. Najvažnije nam je da dete bude živo i zdravo, pol nam nije bitan. Kada sam rađala Anu i Marka nije mi bilo bitno kog su pola, već samo da sve bude kako treba. Svi smo toliko ushićeni i zadovoljni da vam to ne mogu opisati - rekla je Miljana za Alo.rs.

Ona je dodala i da je biti majka, najlepši odećaj na svetu.

Biti majka je nešto najlepše što može da se desi i to je nešto što potpuno ispuni ženu. Mnogo mi je drago što će moja Ana to osetiti kada se bude porodila. Svim ženama želim da im se ovo desi, da prošire porodicu i da se ostvare u najlepšoj životnoj ulozi - rekla je za kraj Anina mama.

Autor: M. Đurović

#Ana Nikolić

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'