AKTUELNO

Oni su joj velika podrška!

Isidora Bjelica je zajedno sa svojim sinom, voditeljem Lavom Pajkićem gostovala u ovonedeljnom izdanju emisije "Magazin In". Tema je bila bliskost i koje su njene granice, a gosti su podelili neke od najemotivnijih perioda svog života. Spisateljica je ispričala da bez svoje dece danas možda ne bi bila živa.

Ja stvarno ne bih bila živa bez moje dece. Lav me je zaista čupao iz najtežih situacija, jer kad potpuno ciknem, on provaljuje crni humor i čovek više ne može ni da umre jer se valja od smeha. Tolika jedna briga, požrtvovanost... On je od svoje 16. godine počeo da radi, ja ne bih mogla bez njega - ispričala je Isidora.

Foto: TV Pink Printscreen

Lav je istakao i da ništa ne bi promenio kada je njegovo vaspitavanje u pitanju i da je veoma zahvalan svojim roditeljima. Podsećanja radi, Isidora je proteklih godina prolazila kroz težak period kada se borila sa kancerom.

Foto: TvPink Printscreen

Pored mladog Pajkića i Isidore, u emisiji su gostovali i Suzana Mančić, Biljana Jeftić, Teodora Džehverović i njen brat Sava Džehverović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRUNA ZA KRALJA NARODNE MUZIKE: Šaban je tokom karijere imao veliko poštovanje publike, a evo kakav je poklon jednom prilikom dobio! (FOTO)

Pink.rs

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić

#Magazin In

'