AKTUELNO

Ona joj je velika podrška!

Večeras se u Tel Avivu održava finale takmičenja za pesmu Evrovizije, a srpska prdstavnica Nevena Božović, predstaviće našu zemlju numerom "Kruna" kojoj se prognozirao uspeh mnogo pre početka najdugovečnijeg muzičkog festivala u svetu.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Nevena ne krije svoje uzbuđenje zbog nastupa u finalu, a ističe i da podrška kolega nije izostala, ali i da u isto vreme ima odgovornosti.

Predivan je osećaj čuti ime svoje zemlje koja ulazi u finale pesme Evrovizije. Imala sam veliku podršku iz Srbije, ogromnu podršku svojih kolega i svima sam veoma zahvalna na tome. Čestitke su mi uputili i ostali učesnici i poželeli mi sreću u finalu. Očekuje nas još odgovorniji posao, ali sam sigurna da ćemo moj tim i ja dati sve od sebe da budete ponosni na nas - istakla je Nevena.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Mnogi su Neveninu pesmu i nastup okarakterisali kao dosadne, a na meti kritika našao se  i njen stajling. No mlada pevačiva ne mari mnogo za kritike i ističe da se koncentriše isključivo na nastup.

Skoncentrisana sam isključivo na nastup. Uvek postoje oni koji će kritikovati, ali srećom, mnogo je više pozitivnih komentara i podrške. To mi daje dodatni motiv da dam svoj maksimum i kao što je to bilo prethodnih puta slučaj, srce ostavim na sceni - kaže pevačica i dodaje:

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Snagu i energiju mi daju ljudi koji me okružuju i zbog kojih se osećam rasterećeno. Na Pesmi Evrovizije nema odmora. Aktivnosti su svakodnevne - rekla je Nevena.

Pevačici je velika podrška u Tel Avivu i mama, Ružica Božović, sa kojom je Nevena i podelila fotografiju na svom Instagram nalogu.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Željko Mitrović i Roman Majetić sa glumačkom ekipom i novinarima proslavili prvu klapu impresivnog Pinkovog projekta - 'Crveni mesec'!

Pink.rs

#Nevena Božović

'