AKTUELNO

Poznata glumica ne bi mogla da oprosti neverstvo.

U današnjoj emisiji kod Ivane Baltić, glumica Jelisaveta Orašanin pričala je o svom odnosu sa partnerom i istakla da prevaru ne bi mogla nikada da oprosti, ali da se trudi da izbegava sukobe.

- Ja prevaru ne bih ni uključivala, za mene je to neoprostivo. Ne postoji opcija. Ne bih mogla sekund da živim s tim. Kad vidim da će možda doći do konflikta, ja spustim loptu, to prođe, pa tri dana kasnije kažem da mi to uopšte nije prijalo - kaže devojka Vuka Kostića.

Foto: YouTube screenshot

Međutim, sa ljudima sa kojima nije bliska, ne vodi toliko računa.

- Kada nekog ne poznajem, umem da budem izuzetno neprijatna. Iz krajnosti u krajnost - rekla je glumica u emisiji ''Ja to tako''.

Snežana Savić, koja je takođe bila gost ove emisije, nadovezala se rekavši da je veoma dobro što Jelisaveta poseduje strpljenje.

Foto: YouTube screenshot

- To je mudro, imaš neku kontrolu nad sobom. Izbegavaš konflikt od osobe do koje ti je stalo ili do veze. Zavisi, sada, od toga koliko si emotivna. Ja kada sam emotivno angažovana ne mogu mogu da suzbijem gnev - istakla je Snežana Savić.

Foto: YouTube screenshot

Kasnije je Ivanu Baltić zanimalo kako Jelisaveta reaguje kada vidi da Vuk gleda u drugu devojku.

- Iz ove moje tačke gledišta, nema gledanja sa strane. Šalim se, desi se da prođe neka devojka koja je zaista lepa i ne zameram gledanje, zaista. Ja sam jako posesivna i biram muškarce koji takve stvari ne rade - objasnila je Jelisaveta.

Autor: B. Radonić

#Ja to tako

#Jelisaveta Orašanin

'