AKTUELNO

Otvorio je dušu u emisiji voditeljke Sanje Marinković.

Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković snimila je još jedno izdanje vaše omiljene TV emisije, koja će biti na programu ove subote 16. februara u 17 sati na TV Pink! Kao i uvek, i ovaj put je imala zanimljive i aktuelne goste - voditeljku Draganu Katić, pevačicu Andreanu Čekić, glavnog i odgovornog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića, novinarku i voditeljku "Novog jutra" Deu Đurđević, koja je gostovala kod svoje koleginice samo dvanaest sati pre nego što je doživela stravičnu nesreću koja već danima potresa čitavu javnost, kao i folkera Radišu Trajkovića Đanija, koji je u studio došao sa suprugom Slađom.

Foto: TvPink Printscreen

Đanijeva supruga je pred kamerama progovorila o svom odnosu sa mužem, te istakla da do sada nije imala potrebe da sumnja u njegovu vernost.

- Nikad mi nije dao neki povod da bih ja sad dramila nešto - objasnila je ona, nakon čega je pao poljubac.

Foto: TvPink Printscreen

Đani je, takođe, u emisiji u potpunosti otvorio dušu i progovorio o svom detinjstvu koje je proveo na Kosovu i Metohiji.

- U 17. godini sam otišao s Kosova - započeo je pevač svoju ispovest, a potom dodao:

Foto: TvPink Printscreen

DA SE NAJEŽIŠ! Ovako je Dea Đurđević u MAGAZINU IN pričala o svojim planovima za budućnost, samo 12 SATI PRE stravične nesreće koja je potresla Srbiju! (VIDEO)

- Što bi rekao - namučena duša, ali mi nije žao ništa u životu - ispričao je, između ostalog, Đani, koji se uveliko priprema za svoj veliki solistički koncert zakazan za 8. mart u "Štark" areni.

Ne propustite novi "Magazin In" ove subote u 17 sati na TV Pink!

Pink.rs

#Magazin In

#Radiša Trajković Đani

#Sanja Marinković

#pevač

'