AKTUELNO

Malo mu je nedostajalo da bude čista petica.

U večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice - All stars" na velelepnu scenu peti po redu je izašao Nikola Milenković. On je kao odgovor na ovonedeljni zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina" otpevao pesme "We are the champions" i "We Will Rock You" legendarnog sastava "Queen".

Foto: TvPink Printscreen

Energičan nastup i sjajan glas nisu bili dovoljni da žiri ostane bez daha, pa je tako Nataša Bekvalac ostala dole, a Nikola je dobio četiri glasa.

Dogovorili smo se da je ovo četvorka, bila bi petica da si pevao samo drugu pesmu. Znala sam odmah si ti. Ispod sam videla da su igrači bili odlični, stajling je super, ali ona prva pesma nije bila energetski dobro, bila ti je i niska intonacija, to često zna da bude koska. Četiri plus je svakako, da si ostao samo na drugoj pesmi, bila bi petica, ti si odličan pevač - navela je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Retko ko može da se snađe ovde i da ima toliko energije. Tvoj glas je baršunast, pop glas, u ovom vremenu, a ne u osamdesetim. Ti si to mnogo bolje radio, ova energija ti ne stoji - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove zvezdice možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Nikola Milenković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'