AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

U drugoj nedelji 2019. godine od 14 časova na TV Pink očekuje vas novo izdanje najgledanije emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" i nikad burnije vesti sa estrade.

Premijerna ekipa pratila je sve o razvodu o kome bruje svi. Nakon deset godina, pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen rešili su da stave tačku na brak u kom su dobili ćerke Ninu i Teu. Iako su već imali bračne krize, Ana i Nikola su uvek govorili kako ne razmišljaju o razvodu.

Foto: Facebook

Ipak, udaljenost i ugašene emocije dovele su do odluke da se razvedu, a papire su potpisali 7. januara, nakon čega se Rađen vratio u Moskvu. Nove detalje razvoda koji je šokirao javnost saznaćete u najgledanijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Foto: BAR - STANICA 1884

Tokom protekle nedelje događali su se skandali i van granica naše zemlje, a sve priče očekuju vas upravo u ovonedeljnoj emisiji.

Saznaćete sve najnovije vesti o poznatima, ali i koji su to postupci domaćih zvezda na samom početku godine šokirali javnost u našoj zemlji.

Voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović će vas iz studija uvesti na pravi način u doček pravoslavne Nove godine, jer će njihovi ovonedeljni gosti biti članovi "Leksington" benda.

Foto: Promo

Očekuje vas još mnogo zanimljivih priloga, zato ne propustite najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 13. januara od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Ana Kokić

#Lexington bend

#Nikola Rađen

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'