AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

"Premijera-Vikend specijal" i ove nedelje u 14 časova donosi najaktuelnije priče o vašim omiljenim zvezdama.

Foto: RTV Pink

Nemanja Vujičić u rubrici "Odakle se sele" iz Makedonije donosi priču o životu Usnije Redžepove, koja je preminula pre skoro tri godine. Njene pesme svi dobro znate, a kakvo je bilo njeno detinjstvo i njen život, saznaćete u emisiji "Premijera-Vikend specijal".

Foto: Wikipedia

Ovonedeljno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima donosi i nove detalje nasilja u porodici koje je pretrpela Nataša Bekvalac, ali i kako je proteklo saslušanje pevačice i njenog i dalje zakonitog supruga Luke Lazukića.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Poznati su bez ustručavanja govorili pred kamerama emisije "Premijera-Vikend specijal", a ekipa je posetila i Valjevo. Otkrivamo gde živi učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga" i Pinkova zvezda, Nadežda Biljić, i da li će to biti nova adresa i Mikiju Đuričiću.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Tijana Prica i Ognjen Nestorović će se u studiju ludo zabaviti sa Majom Berović i Aleksandrom Milićem Milijem, a tu pozitivnu atmosferu preneće i na vas kraj malih ekrana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Instagram

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 29. aprila u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Milić Mili

#Luka Lazukić

#Maja Berović

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Usnija Redžepova

#emisija

'