AKTUELNO

Folk pevačica kaže da joj je rastanak sa naslednikom bila najbolnija stvar u životu i otkriva kako je odlučila da ga vrati u svoj život!

Životna priča Ane Bekuta definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim budući da je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice proživela nekoliko porodičnih drama.

Foto: TV Pink Printscreen

U emotivnoj ispovesti ona je otkrila zbog čega je kao jako mlada majka svog sina Igora dala u dom za nezbrinutu decu u Zvečanskoj ulici.

Sedamnaesta godina bila mi je prelomna. Trebalo je u onakvom okruženju tako mlad roditi dete. Nisam ni bila svesna svoje odluke da postanem majka. Naravno, moji roditelji nisu bili zadovoljni. Odjednom su im se srušili snovi - navodi Ana i dodaje u kom trenutku se odvojila od sina i zasto se rastala sa partnerom.
Oboje smo bili mladi i sve je kratko trajalo. Rastali smo se zato što smo bili nezreli. Silom prilika morala sam da se rastanem i od deteta. Nisam imala drugog izbora. Bili smo razdvojeni osam i po meseci, a grizlo me je kao otvorena rana sa kojom sam se svakog jutra budila. Svakog vikenda putovala sam da vidim Igora, koji mi se smešio iz krevetića, prepoznajući me. A onda je jedan dan glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo. To su teški i bolni trenuci o kojima mi je teško da govorim - rekla je Ana i dodala da je njen sin odrastao u ljubavi, a da su joj u njegovom odgoju i odrastanju pomogli roditelji, tetka i sestra.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Ana Bekuta

#Igor Polić

#sin

'