AKTUELNO

Šuška se da godinama ne govore.

Milica Todorović je tokom igre koju je igrala zajedno sa glumcima iz filma "Taksi bluz" kod voditelja Ognjena Amidžića sinoć u emisiji "Amidži šou" dobila pitanje da li smatra da je bolja pevačica od Milice Pavlović.

Foto: TvPink Printscreen

Jao Bože! Pa ona devojka peva na svoj način, ja na svoj. Ti si je upravo isprozivao, napraviće ti sačekušu. On meni sada upravo gura reči u usta. Hajde, šta treba da radim? Ne mogu! Mnogo je! Sada kako da kažem ko bolje peva? Ne znam - govorila je Milica.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: JA SAM MU POKVARIO KONCEPCIJU, NJEMU JE LUNA DŽOKER: Gagi za Pink.rs odlučio da RASKRINKA Miljkovića, pa priznao zašto je svojoj ćerki rekao da ga se kloni! (FOTO)

S obzirom na to da nije želela da odgovori na ovo pitanje, Milica je morala da obavi zadatak, a tom prilikom Todorovićeva je uzela četiri gumene bombone, stavila ih u usta i počela da peva. Nešto kasnije, Milica je izjavila da nju i njenu koleginicu godinama prate priče da nisu u dobrim odnosima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE: NAJLEPŠI BOŽIĆ JE PROVELA U BOLNICI! Dara Bubamara otkrila detalje koji su mnoge iznenadili, pa PRIZNALA DA NIKADA NIJE URADILA OVO! (FOTO)

To pišu godinama. Samo lupetaju. Ne znaju šta da pišu, a ja sam malo dosadna, zato i pišu. Bogu hvala to ne remeti moju karijeru - izjavila je Todorovićeva.

Autor: S. Kuvekalović

#Milica Pavlović

#Milica Todorović

'