AKTUELNO

Po estradnim kuloarima uveliko se šuška o novoj aferi u koju su upleteni Vuksanovići i jedan poznati mladić.

Haos u porodici Vuksanović nastao je onda kada je obelodanjeno da je Sonja Vuksanović svog bivšeg supruga Acu Lukasa prevarila sa Markom Jarićem. Nedugo nakon toga pokrenuta je brakorazvodna parnica, a onda je usledilo zatišje pred buru.

Foto: Printscreen Youtube/Andrej Nihil

Kako je Pink.rs prvi pisao, Lukas je pre dva dana fizički nasrnuo na Sonju, zbog čega mu je u policijskoj stanici Novi Beograd određeno zadržavanje. Iako tvrdi da joj nije naneo povrede, pevač je sa Trećim osnovnim tužilaštvom potpisao sporazum o priznanju krivice, a u moru uvreda na račun bivše ljubavi pažnju javnosti privukla je Acina izjava o Sonjinim modricama.

Foto: Pink.rs

- Ta modrica što kažu da ima na nozi, možda i nije od toga, nego od preteranog ka**nja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - bez dlake na jeziku rekao je Lukas, nakon čega su krenula nagađanja o kojem bi Marku moglo biti reči.

Foto: Telegraf

Po estradnim kuloarima pročulo se da je reč o estradnom menadžeru Marku Nikoliću, bratu pop pevačice Ane Nikolić, koji je odmah demantovao da ima bilo kakve veze sa Sonjom Vuksanović.

Foto: Instagram

Ne želim da me iko vezuje za tako nešto! To je apsolutna neistina! Imam poštovanje prema Aci kao prema čoveku sa kojim sam sarađivao na nekim projektima. Sonju poznajem preko Ace. Pustite ljude, neka rešavaju svoje probleme. Ja neću da budem deo istih. Ne uvlačite me u takve stvari. Sram da bude svakog ko izmišlja tako nešto. Tužiću sve novine koje budu plasirale tekve notorne izmišljotine - izjavio je Nikolić i stavio tačku na spekulacije.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Ana Nikolić

#Marko Jarić

#Sonja Vuksanović

'