AKTUELNO

Praznike provodi sa najmilijima.

Atraktivna folk pevačica Jelena Kostov i ove godine božićne praznike provodi u krugu porodice, sa najmilijima. Jelena Badnji dan i veče provodi sa porodicom svog izabranika u Nišu, dok će najradosniji hrišćanski praznik - Božić, ona, Miljan i njihov sin Milija provesti kod njenih u Dimitrovgradu.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASILA SE EMOTIVNOM PORUKOM ZA BADNJI DAN: Ono što je Nataša Bekvalac imala da vam poruči će vas raznežiti!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Iako sam sinoć imala nastup i spavala veoma malo, uspela sam da ustanem, da se spremim i krenem na put sa Miljanom i Milijom. Božićne praznike i ove godine provodimo porodično. Za Badnji dan smo ove godine kod Miljanovih u Nišu, a za Božić smo kod mojih u Dimitrovgradu. Prošle godine je bilo obrnuto, ali mi tako uvek radimo jer gledamo da ponekad baš za Božić budemo kod njegovih, a nekad kod mojih. Uvek se lepo dogovorimo - otkriva Jelena Kostov za Pink.rs i dodaje da joj nije teško da pripremi posnu trpezu za Badnje veče, ali i šta se ove godine našlo na njihovom stolu:

Foto: Privatna arhiva

- S godinama sam sve više vezana za kuću i mnogo mi znači kada praznike dočekujem baš sa svojom i Miljanovom porodicom. To nema cenu. Nije mi teško da pripremim ni posnu trpezu, iako se mnoge domaćice žale da je to teže, meni je jednostavno. Danas smo pripremali posne pite, naravno prebranac, ribu, posne kolače i salate, a podrazumeva se i da suvo voće bude na stolu - rekla je Jelena i otkrila svake godine priželjkuje da baš kod nje bude parica u božićnoj česnici:

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam i dalje jedno veliko dete i želim da para uvek bude kod mene, ali mi smo ista kuća i to sve ide u istu kasu. Prošle godine mi je umakla parica, Miljan ju je izvukao, ali imam osećaj da će ove godine biti kod mene - rekla je pevačica kroz osmeh za naš portal.

Autor: M. K.

#Badnje veče

#Jelena Kostov

#pevačica

'