AKTUELNO

Bivši farmer praznike provodi sa porodicom u Topoli.

Pinkova zvezda Aleksandar Aca Živanović po povratku iz Barselone, gde je boravio sa novom izabranicom, posetio je Jahorinu gde je sa prijateljima uživao u skijanju.

Nakon toga stigao je u rodnu Topolu da proslavi praznike u krugu porodice. Aca je za portal Pink.rs sumirao utiske sa putovanja.

Super je bilo i u Barseloni i na planini, samo mi na Jahorini nisu baš odgovarale ski-staze, zato se spremam za skijanje na Kopaoniku. Lepo je da se otputuje, ali nigde nije kao kod kuće. Sada uživam sa svojima u Topoli, nisam ih video skoro mesec dana. Dočekala me je porodična atmosfera i mogu da kažem da mi je to baš nedostajalo. Sinoć smo proslavili Badnje veče, majka, otac, sestra i ja, a danas slavimo najsrećniji praznik – Božić – počinje priču Aca i dodaje:

Foto: Privatna arhiva

Omiljeni praznik mi je Božić jer smo svi na okupu i tada vlada posebna atmosfera u našoj kući. Dobio sam opet novčić, kao i proteklih godina, pa se nadam da će mi i ova 2017. biti bar jednako uspešna kao i prethodna - rekao je Živanović za Pink.rs.

Pinkova zvezda nam se pohvalila da je u svom porodičnom domu u Topoli počela da pravi svoj muzički studio, a čak i na praznik vredno radi.

Foto: Privatna arhiva

Morao sam da odem u studio posle porodičnog ručka. Nisam mogao ni danas da ne odem i da se ne posvetim – muzici. Uveliko radim na albumu i time sam preokupiran u poslednje vreme. Studio još nije gotov, treba još neke stvari da mi stignu, ali polako. To mi je bila baš velika želja u poslednjih nekoliko godina i napokon se ostvarila – kaže kroz osmeh Živanović.

Foto: Privatna arhiva

Pevač je nedavno uplovio u ljubavnu romasu sa studentkinjom ekonomije, međutim praznike ipak ne provode zajedno.

Devojka je ipak ostala u Beogradu sa svojima. Još je rano za upoznavanje sa porodicom. Mi smo tek na početku, biće vremena i za to – završava Aca.

Autor: M. K.

#Aca Živanović

#Božić

#Farma

#Pinkove zvezde

#pevač

'