AKTUELNO

Imaju brak kao iz bajke.

Pevačica Dragana Mirković ove godine proslaviće 20 godina braka sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem sa kojim ima dvoje dece. Ljubav popularne pevačice i njenog supruga jača je iz dana u dan, a ona je otkrila i zbog čega je to tako.

Foto: Promo

Od prvog dana sam znala da je on čovek mog života. Nije me pridobio samo na startu, već me osvaja svakoga dana iznova i sve više. Mislim da je ljubav između nas jača nego što je bila na početku, jer smo zreliji, stabilniji i svesniji šta znači voleti nego što smo to bili pre gotovo dve decenije - rekla je Dragana.

PROČITAJTE: NOVU GODINU ZAPOČELI NA EGZOTIČNIM MESTIMA: Đokovići sa izabranicama uživaju u Aziji, a Tipsarevići se ponovo venčali na plaži! (FOTO)

Foto: Pink.rs

S druge strane, zadržali smo i tu opuštenost, tako da umemo da razmenjujemo ljubavne poruke kao tinejdžeri ili da iznenadimo jedno drugo nekim postupkom ili poklonom kao znakom pažnje - dodala je pevačica.

Podsetimo, Dragana Mirković je nedavno završila u bolnici nakon svađe koju je imala sa koleginicom Svetlanom Cecom Ražnatović, posle čega je gostovala u emisiji "Premijera - vikend specijal" na TV Pink i tom prilikom otkrila da će se truditi da u Novoj godini sebi više ne dozvoljava stres zbog takvih situacija.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: BOŽIĆU SE NAJVIŠE RADUJEM: Ceca opisala kako proslavlja ovaj pravoslavni praznik, PA OTKRILA ZAŠTO NE ŽELI DA SE ZALJUBI U ovoj godini! (VIDEO)

Pink.rs

#Dragana Mirković

'