AKTUELNO

Kao iz bajke!

Popularna pevačica hrvatske grupe "Colonia", Indira Levak se retko hvali svojom imovinom, iako svaki slobodan trenutak koristi da uživa u luksuznom domu koji je opremila baš po svom ukusu.

Indira i njen suprug bodibilder Miroslav Levak žive u kući na samo desetak minuta od centra prestonice Hrvatske. Tamo pronalaze neophodan mir i spokoj.

Kada želi da se posveti fizičkim aktivnostima, Indira često trenira unutar svoje kuće, u prostoriji koju je opremila svim spravama za vežbanje i samim tim taj kutak pretvorila u teretanu koja je inspiriše na nove poslovne ideje, ali i pozitivne vibracije koje je krase na svakom nastupu.

S obzirom na to da se Indira bavi i dizajnom enterijera, ona je i svoj dom uredila po svojim vizijama i željama. Pored toga što se bavi uređenjem životnog prostora, ona sama i pravi pojedine kućne elemente. Tako je u jednom delu opremila i studio u kojem vežba i obogaćuje svoj repertoar, pa bi ovo mogla biti i tajna njenih noviteta kada se pojavi na sceni gde svaki put iznenadi i oduševi svoju publiku.

Kada želi da se odmori i uživa u samoći, Indira najviše voli da sa svojim kućnim ljubimicima provodi vreme pred spavanje.

Kao što smo i pretpostavili, ona uživa u društvu svojih ljubimica, pa tako prvu jutarnju kafu ispija u druženju sa njima, a ovoga puta je odlučila da to učini u dnevnom boravku koji, po svemu sudeći pršti od luksuza, a koji je opremljen tako da je svaki ugao motiviše na nove izazove koji je očekuju iz dana u dan.

Kako je očigledno da njen životni prostor podseća na palatu u kojoj je sve savršeno i smešteno u skladu sa njenim željama, pevačica zasigurno nema potebe da svoje najlepše momente provede na nekom drugom mestu, već u svom domu koji je ujedno i njena mirna luka.

Pink.rs

#Indira Levak

'