AKTUELNO

Zolin drug otkrio i da li je Čolićeva ljubav prema Miljani Kulić lažna.

Poznati reper Nenad Aleksić Ša sinoć se uselio u Belu kuću, a odmah je iskoristio priliku da otkrije šokantne detalje o Lazaru Čoliću Zoli. Reper je sinoć za crnim stolom otkrio da je Zola u rijaliti pobegao od velikih kockarskih dugova, kao i da je veza sa Miljanom Kulić njegov unapred smišljen plan zarad dužeg opstanka u ''Zadruzi''.

Kako bismo čuli šta Zolini bliski prijatelji imaju o ovome da kažu, kontaktirali smo Aleksandra koji tvrdi da Čolića odlično poznaje, kao i da ga je upoznao kao di-džeja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

-  Ja sam Zolu upoznao kao di-džeja iz Dervente mnogo pre nego što je otišao za Salzburg! U Salzburgu je više bio MC kao što je on to već i rekao - počinje priču za Pink.rs Zolin drug Aleksandar i dodaje da o njegovim kockarskim dugovima ne zna ništa, a otkriva i da li je njegova ljubav prema Miljani Kulić lažna.

- Mislim da ko god gleda ''Zadrugu'' i vidi njih dvoje, vidi da to nije gluma. Za kockarske dugove ništa ne znam i nije moje da znam! To morate njega da pitate... Nismo nikada pričali o tome - kaže Čolićev prijatelj i tvrdi da je Ša sve izmislio kako bi bio interesantan gledaocima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: U DUGOVIMA SI, KORISTIŠ MILJANU, LAŽEŠ DA SI DI-DŽEJ: Ša raskrinkao Zolu, Kulićeva nije mogla da veruje šta čuje!

- Bitno je da Ša sve zna, a zapravo samo misli da zna neke stvari. On to radi da bi bio interesantan, a smatram da njemu nije potreban kadar preko Zole... On ima svoje ime, baš zato i ne znam zbog čega mu ovu treba! Možda je krenuo na njega jer je video da Zola izbegava sukobe, pa je mislio da je on laka žrtva. Samo se pitam zašto njega Zola toliko zanima?! Ne priča se džabe da je Ša prodao druga za šaku para - rekao je Zolin drug Aleksandar za Pink.rs aludirajući na Aleksićev sukob sa kolegom iz grupe ''Sha-ila'' Vladimirom Ilićem Ilom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Nenad Aleksić Ša

#Rijaliti Zadruga

'