AKTUELNO

Kao jedan od najvećih uspeha istakla je gubitak suvišnih kilograma.

Dara Bubamara, popularna pevačica koju javnost obožava kako zbog muzike, tako i zbog brzog jezika i temperamenta, iza sebe ostavlja više nego uspešnu godinu. Ona je dve i po decenije postojanja na muzičkoj sceni proslavila spektakularnim koncertom u Areni, a ovaj poslovni uspeh zasenio je manje lepe stvari koje su se dogodile.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U susret predstojećim praznicima, Dara je za portal Pink.rs sabrala utiske i događaje koji su joj obeležili proteklih dvanaest meseci.

Prethodnu godinu ću pamtiti po lepim stvarima, ružnih se ne sećam. Sećaću se svega pozitivnog, mog beogradskog koncerta, hitova... Koncert je bio spektakl, imao je težinu i pesme. Pamtiću je po tome što sam skinula kilažu, što sam se dovela u red – rekla je Dara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako se na ružne stvari nikada ne osvrće, odlazeća godina, kako kaže, nije prošla bez problema koje bi zauvek želela da zaboravi. Svaku teškoću je, što je najbitnije, uspela da prevaziđe.

Prethodna godina je počela sa zdravstvenim problemima i bolnicom, ali sam se podigla. Bilo je i dosta podmetanja, ali sam ja u svakoj priči ispala pobednik i ostvarila svoje ciljeve. Ja ružne stvari stavljem pod tepih, mada su mi se, kao i svakom živom biću, dešavale ružne stvari. Bilo je borbe, turbulencija – dodala je ona.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Dara je na kraju razgovora otkrila i šta je poklonila svojim najmilijima u novogodišnjoj noći.

Dobio je moj sin poklon, naravno, njemu je rođendan 2. januara. Dobili su baka, moj brat i tata... Uglavnom sitnice neke poklanjamo, bitno je da ih se setim. Ja ako se u inostranstvu zadesim u nekoj prodavnici, onda kupim svašta za sve – kazala je Dara sa osmehom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Autor: J. Radovanović

#Dara Bubamara

#Nova godina

'