AKTUELNO

Pevačica za svoje najmilije u 2019. godini ima samo jednu želju.

U domu lepe pevačice Nikoline Kovač Kapor vlada praznična euforija, a ona i njeni najmiliji s radošću dočekuju praznike. Ona je iza sebe imala mirnu godinu, a za Pink.rs sumirala je utiske iz 2018. Kako kaže, pevačica za svoje najmilije u 2019. godini ima samo jednu želju.

- Samo želim da svi moji najdraži budu živi i zdravi, realno to je najveća privilegija prvenstveno u današnje vreme, kada je sve normalno i podrazumevajuće i kada manje lepe stvari ne biraju godine. Zaista ovo nije kliše, zdravlje je nešto najvažnije, kako mentalno, tako i fizičko naravno. Onda čovek može da mašta, zacrta sebi ciljeve i naravno realizuje iste. Ja za sebe lično ne tražim ništa spektakularno osim da uvek imam ovu neku čudnu snagu da svet bojim u roze - kaže Nikolina na početku intervju i dodaje da će iz godine koja je na izmaku pamtiti samo one lepe stvari:

Foto: Privatna arhiva

- Neko sam ko pamti samo one lepe stvari i trudim se da o ljudima pamtim samo najbolje stvari, a sa druge strane ja ne živim estradu, vodim jedan totalno drugačiji život i kao što rekoh, svet bojim u roze da bi i meni samoj lakše bilo - priznaje pevačica i otkriva da ona i njen supurg Saša Kapor, kao i njihov sin Nikolaj priželjkuje prinovu u 2019. godini.

- Postati roditelj je najlepša stvar na planeti, ali želim neke stvari da sačuvam za nas, ali kada se to desi svakako ćemo to podeliti sa medijima sa velikim zadovoljstvom.

Foto: Privatna arhiva

Nikolina je 2019. godinu dočekala radno, a za naš portal otkrila je koga će prvog poljubiti u ponoć.

- Nekog iz mog benda - kaže pevačica kroz osmeh i otkriva ko je u njenom domu zadužen za kićenje jelke.

- Iskreno, ja sam od onih ljudi koji uživaju u ovoj novogodišnjoj euforiji, tako da mi kićenje jelke predstavlja veliko zadovoljstvo. Pomogli su mi moji momci, ali ja sam bila ta koja je odlučivala o svemu - kaže Nikolina i otkriva po čemu će pamtiti 2018. godinu kada je njen posao, ali i privatni život u pitanju:

Foto: Privatna arhiva

- Naučila sam da cenim i svoje greške, kao i one dobre poteze, jer sve je to jedna velika škola, novo iskustvo i nova snaga. Kao što sam već i rekla pamtim samo one lepe stvari, ove lošije su tu da ih prihvatim i da me dodatno osnaže. Jer svaki pad je i let. A konkretno što se tiče poslovnih stvari pamtiću je po poznanstvu i saradnji sa Halidom Bešlićem i pobedom na jednom eminentnom festivalu, kao i po pesmi koju sam dobila na poklon od čika Halida. Što se tiče privatnog života sve je onako kako treba da bude i ja tu ništa ne bih menjala. Ljubav je ono sto će spasiti svet. Kada ona postoji sve se može i ne postoji prepreka koja se ne može prevazići - zaključuje pevačica za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Nikolina Kovač

#Nova godina

'