AKTUELNO

Pevačica je jedva čekala da u Novoj godini zagrli sina.

Popularna pevačica Selma Bajrami, koja se posle nekog vremena vratila na scenu pesmom "U zemlji krvi i meda", pričala je za portal Pink.rs o svojim daljim poslovnim planovima, o ceni lepote, zdravstvenim problemima i sinu Darisu (4).

Objavila si novu pesmu, kako si zadovoljna njenim uspehom za sada?

- Pesma je zaista van očekivanja lepo prihvaćena kod publike , ljudi su prepoznali emocije, priču i poruku koja prati pesmu. Volela bih da više je ovakvih pesama u kojima se svi prepoznaju.

Ima li u njoj autobiografskih stihova?

- Svi smo mi voleli i volećemo kroz ovaj život na neki tragičan način. Recimo da sam otpevala stihove koje su pečat svačijeg života.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Kao veoma atraktivna žena sigurno privlačiš pažnju muškaraca gde god da se pojaviš?

- Kada si mlad to ti impunuje na jedan način, a kada postaneš majka onda imponuje na drugi način, sve dok je to upakovano sa ukusom nemam problema sa tim.

Da li si imala neprijatnosti zbog toga, pošto se ne kaže uzalud da lepota uz sebe nosi određenu dozu prokletstva?

- Dešavalo se posebno kroz posao koji radim, ali to je negde i problem većine kolega. Vremenom naučiš da se boriš sa takvim ljudima.

Foto: Promo/Dejan Milićević

Šta je najromantičnija stvar koju je neko uradio za tebe?

- Onaj dan kada sam rodila svog sina Darisa, za mene je najromatičniji, nijedna stvar ne može da se pored ili zameni sa tim.

Prošle godine si bila na operaciji - da li je sve uspešno sređeno, danas nemaš problema te vrste?

- Jeste, hvala Bogu, imala sam sreću da budem u pravim rukama i zaista su ti neki loši dani iza mene.

Pričala si da želiš da ukloniš silikone iz grudi, jesi li to uradila?

- To će ostati tajna, a svako neka zaključi ono što mu odgovara.

Koje svoje osobine vidiš u svom sinu Darisu?

- Ima mnogo osobina koje nekad sama i ne primetim, već moje okruženje to vidi. Majka mi često govori da je isti ja kad sam bila u njegovim godinama. Daris je veselo, pričljivo dete koje ima dobro srce i pokazuje osećaj za muziku, to je mamin orginal.

Čime te je poslednjim iznenadio on?

- Kada me je nasmejan dočekao aerodromu, mislim da će svaka majka znati koliko je to divno kada vam dete poleti u zagrljaj.

Koliko vremena porodiš sa njim?

- Nas dvoje smo nerazdvojni. Ako nisam na putu zbog posla, onda vreme provodimo zajedno i gledam da je što kvalitenije, da nauči prave vrednosti života, često idemo na plivanje pošto obožava vodu.

Kako si dočekala novu godinu? Jeste li je ti i Daris bili zajedno?

- Nažalost, za Novu godinu smo bili razdvojeni, on je bio sa mojom porodicom, gde se lepo proveo dok sam ja bila radno u Americi, ali zato sada sve te dane nadoknađujemo.

Šta si sebi poželela u ovoj godini?

- Zdravlja za svoje dete i sve ljude dobrog srca i duše, zaista želim da ova godina bude moja mirna radna luka gde ću se nasmejana buditi.

Autor: V. Tanacković

#Selma Bajrami

#sin

'