AKTUELNO

Progovorila o teškoj temi!

Pevačica Emina Jahović ove godine se razvela od svog supruga, Mustafe Sandala. Nakon turbulentnog perioda u emotivnom životu, ona je odlučila da konačno o tome i progovori:

Odluka da se razvedemo bio je vrlo bolan trenutak, jer sam sa Mustafom provela 10 godina u braku, a 14 smo bili zajedno. Dugo sam lagala najpre sebe, a potom i druge da je u našem odnosu sve u redu. Međutim, jednog dana kao da me je neko polio hladnom vodom i videla sam istinu. Već tada sam znala šta treba da radim, ali prvo mnogo razgovarala o tome sa porodicom i prijateljima. Mustafa je zaista veliki čovek, pun razumevanja i odličan otac našoj deci, ali ja sam shvatila da mi je važnije da budem dobro nego da trpim sve što bih mogla da trpim da bih ostala u braku u kome se ljubav između partnera ugasila. Danas znam da sam donela pravu odluku - rekla je Emina.

Foto: Instagram

Pevačica je priznala i da je bila prinuđena da potraži stručnu pomoć za svoja dva sina, zbog razvoda roditelja i da joj je bilo važno da ostane u dobrim odnosima sa bivšim suprugom upravo zbog njih:

U psihijatriji nije preporučljivo da vam član porodice daje savete, a sestra mi je govorila da idem na konsultacije sa njenim kolegama. Međutim, ja sam kao majka znala šta je najbolje za moju decu i rukovodila se istim onim instiktima zahvaljujući kojima sam znala da ih dojim iako me to niko nije naučio. Prioritet mi je da s Mustafom ostanem u dobrim odnosima jer sam znala da je njima to najbitnije. Mnogo je teško kada žena ostane sama sa decom i ljudi bi trebalo da imaju više razumevanja za razvedene majke, posebno muškarci koji ulaze u njihove živote - kazala je pevačica.

Foto: YouTube screenshot

Emina je nakon razvoda utehu pronašla u biznismenu Sadetinu Saranu, ali navodi da nema nameru da se za njega i uda:

Više se neću udavati. Zašto bi jedna žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekome rekla "da"? Zarad čega? - bila je jasna Emina

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: BILO MI JE ŽAO DUŠKA, BIO JE GLADAN: Kijina majka progovorila o Tošiću, pa otkrila da je on bio 'NJENO MAČE', a evo šta kaže o Karleušinom odnosu sa njenom ćerkom! (FOTO)

Pink.rs

#Emina Jahović

#Mustafa Sandal

'