AKTUELNO

Prvih dana je bila veoma uznemirena.

Mlada majka Slađa Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro gosuje danas u autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In", sa još četiri predivne dame, Gocom Božinovskom, Nadom Blam, Minom Lazarević i Anom Kokić.

Slađa je ovom prilikom odgovorila na Sanjino pitanje kada je shvatila da će njena naslednica Mila za nju uvek biti njena, iako će jednog dana svakako postati svoja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam shvatila to onog trenutka kad sam je ugledala prvi put, taj osećaj je neopisiv. To je taj trenutak koji je neraskidiv. U tom trenutku mislite da možete da promenite svet, da pomerite zgradu - rekla je pevačica.

Ona je otkrila i kojih dečijih bolesti se najčešće plašila kada je njena naslednica došla na ovaj svet.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZA NJU NEMA ZIME! Naša lepotica svojim vrelim izdanjem izazvala lavinu komentara i zapalila društvene mreže! (FOTO)

Kad se rodila Mila, prvih dana sve se zbrkalo i sreća, i strah, ne znaš da li si došla ili si pošla. Uvek me je plašila temperatura, šta ako je dobije, šta ako ja nisam tu, šta ako je noć - navela je Slađa kroz smeh, te je istakla da je sada mnogo manje uplašena, te da se privikla na novu, nalepšu ulogu u životu, ulogu majke.

R. L.

#Magazin In

#Slađa Allegro

'