AKTUELNO

Đoganijeva je bila vidno uznemirena kada je ovo komentarisala.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno od pitanja stiglo je i za Jovanu Tomić Matoru, koje se odnosilo na ležanje na krevetu sa Lunom Đogani na Rajskom ostrvu, iako je na početku zadatka rekla da ne želi da spava sa blogerkom. Gledaoca je zanimalo zbog čega se ležanje i spavanje razlikuje.

Danas ležite zajedno na krevetu i gledate da li vas kamere snimaju, a rekla si da ne želiš da spavaš sa Lunom. Koja je razlika? - pročitao je voditelj pitanje.
Nenormalno je da Luna spava pored mene, jer se povezuje non-stop. Može uvek da dođe da popričamo. Mi moramo da pazimo svaki korak, šta god da radimo - odgovorila je besno Matora.
Volela bih da se pusti klip gde sam ja to sedela. Jovani na glavi verovatno. Mi ceo život ne možemo da budemo drugarice da ne bi ljudi pomislili da ima nečega između nas - razočarano je prokomentarisala Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Sanji Stanković, Matorinoj devojci, bliskost sa Lunom je jedna od bolnih tačaka, a tokom ovog pitanja ostala je bez komentara i vidno potresena.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete detaljnije pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: OPŠTA POMETNJA U BELOJ KUĆI: Sanja i Zorica ponovo u ŽESTOKOM KLINČU, pljuštale teške reči: ZAVRŠIĆEŠ NA SUDU! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'