AKTUELNO

Uzbudljivo veče je pred milionima gledalaca televizije Pink!

Kao svakog četvrtka, i večeras će gledaoci televizije Pink biti u prilici da uživaju u specijalnim emisijama "Zadruge" - najpre će voditelj Ognjen Nestorović sa svojim gostima u studiju emisije "Porodice zadrugara" razgovarati o svim aktuelnostima iz hiper-rijalitija Televizije Pink, posle čega će uslediti "Gledanje snimaka" uživo iz Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

U studio televizije Pink stiže Ivana Vrbaški, koja će govoriti o sve zategnutijim odnosima između svoje ćerke Mine Vrbaški i bivšeg verenika Karađorđa Subotića, ali i o razlozima zbog kojih je odlučila da javno raskine veridbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, u studiju će biti Neša, brat Mikija Đuričića, koji će govoriti o njegovom odnosu sa Suzanom Perović, a takođe i Stefan, brat Bore Santane koji će uživo u studiju televizije Pink govoriti o svim aktuelnostima koje su vezane za ovog zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs

Odmah posle emisije "Porodice zadrugara" sledi i "Gledanje snimaka" - zadrugari će u Beloj kući imati prilike šta su njihovi cimeri krišom govorili i radili u prethodnih sedam dana, a nema sumnje da će sve ono što im je Veliki šef pripremio za večeras podići ogromnu prašinu! Zato budite uz televiziju Pink večeras od 22 časa!

D. T.

#Porodice zadrugara

#Rijaliti Zadruga

'