AKTUELNO

Ne kaje se zbog onog što je uradila pred milionima gledalaca.

Lei Šekarić, koja je sinoć napustila "Zadrugu", nije bilo pravo kada je videla kako je javnost reagovala na njeno intimiziranje s Radetom Lazićem. Takođe, nije verovala da će je majka, proslavljena sportiskinja Jasna Šekarić, sačekati u studiju budući da je trebalo da bude u Kini - ipak, majka ju je dočekala uz suze, zagrljaj i buket ruža, a kada su došle kući usledio je dug razgovor o svemu što se izdešavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je sve to jako teško palo u trenutku kada sam izašla, nemam ništa loše o njemu da kažem. Ne mogu da kažem da je to bila greška, ja se stvarno ni za šta u životu ne kajem, a opet na televiziji smo. Stvarno sam osoba koja je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. To je iza mene - dotakla se Lea svoje vrele akcije s Lazićem, a potom nastavila:

Foto: Pink.rs/S. Kojić

- Mamu su osuđivali, videla sam po komentarima. Rekla sam joj da pokuša to da ne čita, mada ona je i sama tokom svoje uspešne karijere shvatila da će uvek biti raznih priča. Nas dve smo dugo pričale kada smo stigle u stan, bilo je tu kritika i pohvala, ali ostaće sve između naša četiri zida - zaključila je bivša zadrugarka.

View this post on Instagram

Mamo moj 💖🌍

A post shared by Lea Šekarić (@lea.sekaric) on

Autor: Pink.rs

#Jasna Šekarić

#Lea Šekarić

#Rade Lazić

'