AKTUELNO

Poznati folker otkrio je koliko ga je obradovala vest o trudnoći verenice Marine Gagić, a potom poručio da će dati sve od sebe da što pre prohoda i izađe iz kolica.

Ekipa televizije Pink i portala Pink.rs posetila je danas folk pevača Darka Lazića u banji Selters, gde se leči od posledica stravične saobraćajne nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu, a vidno raspoloženi, nasmejani pevač odmah se pohvalio da je izgubio blizu dvadesetak kilograma, ali da tu ne namerava da se zaustavi.

Foto: Pink.rs

- Osećam se mnogo lakše, mogu vam reći. Ići ću još petnaestak dole sigurno, ne smem više preko toga. Biću ružan onda, ne stoji to meni (smeh) - našalio se Lazić, kojeg je tokom najtežeg životnog perioda neizmerno obradovala vest da mu je verenica Marina Gagić trudna, te da će dobiti svoje drugo po redu dete.

- Jedva čekam, jako sam srećan zbog toga, ne mogu da opišem. Zaista, nešto lepo da se dogodi u celoj ovoj situaciji - kaže Darko.

Vežbe mu teško padaju, ali ne odustaje, jer želi da se oporavi što pre.

Foto: Pink.rs

- Teško je. Još me bole noge, malo mi to teško pada. Znam da moram i da je dobro po mene, tako da se trudim i trpim bol. Moram, ako ne boli, nema uspeha - rekao je folker, koji je za Pink.rs priznao da je u potpunosti promenio svoj život, kao i to da se neće vraćati starim, lošim navikama.

Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti... Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje - rekao je Darko, koji se trudi da o svom boravku u kolicima uopšte ne razmišlja.

Foto: Pink.rs

- Kad bih o tome razmišljao, samo bih psihički mnogo odlutao. Shvatio sam to kao moranje jer ne mogu da hodam, ali sam počeo na štakama da hodam. Vidim napredak i znam da ću brzo izaći iz njih - poručuje Darko, koji je otkrio i da se čuo sa Anom Sević.

- Jeste, zvala je, naravno, da pita kako sam, da li je sve u redu, treba li šta. Bila je čak i u poseti u bolnici

Šta je ispričao, pogledajte u video-snimku:

Darko je opširnije govorio i o Ani Sević, devojci Marini Gagić, ćerki Loreni, saobraćajnoj nesreći i ostalim detaljima lečenja - njegov ekskluzivni intervju imaćete priliku da pogledate u nedelju, 16. decembra u 14 sati na televiziji Pink, u novom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal"!

N. Vujičić

#Darko Lazić

'