AKTUELNO

Ovoga puta će dati sve od sebe da joj se sve što je poželela i ostvari.

Pevačica Katarina Živković ostvarila je mnogobrojne uspehe u protekloj godini, a na samom početku nove 2019. počela je da radi punom parom nikad spremnija za nove poslovne izazove.

Ona je u jednom prestoničkom restoranu nastupala sa svojim kolegom Slobodanom Radanovićem, a mi smo sa njom odmah stupili u kontakt kako bi nam otkrila prve utiske o najluđoj noći i od koga je pao prvi poljubac u ponoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je privatna proslava u Budimpešti, bilo je prelepo. Došli su i ljudi iz drugih krajeva. Moji saradnici su me poljubili u ponoć, zato što su jedino oni bili tu u mojoj blizini - rekla je Kaća.

Iako je često isticala da joj je najveća želja da se ostvari kao majka, Katarina je sebi ovoga puta poželela nešto drugo.

Foto: Pink.rs

Sebi sa poželela da mi ova godina bude bolja u svakom smislu i da mnogo više putujem. Neostvarena želja mi je da putujem i da napravim neki ludilo hit, na dobrom sam putu. Volela bih da odem u Dominikanu i na Maldive sa svojim prijateljima. Već sam rekla da bih volela da se ostvarim i kao majka, ali ne mogu da budem sa nekim tek radi reprodukcije - istakla je Živkovićka.

K.Ristić

#Katarina Živković

'