AKTUELNO

Pevačica Ana Bekuta objasniila je da troši isključivo samostalno zarađeni novac.

Iako se na različite načine trude da s vremena na vreme obraduju jedno drugo, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić imaju jasna pravila u vezi kada su finansije u pitanju - svako svoj novac troši.

Foto: Instagram

S obzirom na to da je novac glavni uzrok svađa kod mnogih parova, Mrka i Bekuta su rešili da preventivno spreče moguće nesuglasice, pa su se dogovorili da svako troši i raspolaže isključivo svojim novcem, što se može zaključiti na osnovu poslednje fotografije pevačice na Instagramu.

Pevačica, koja se trenutno nalazi na australijskoj turneji, nije mogla da odoli, već je deo zarađenog honorara odmah rešila da potroši na krpice. Ana se fotografisala ispred jedne tamošnje prodavnice, a opis fotografije privukao je veliku pažnju.

Ah, taj šoping - napisala je Ana, dodavši i "sve sam stekla sama", koji jasno ukazuje da ponosno ističe da troši isključivo samostalno zarađeni novac.

Izgleda da je Ana i te kako ponosna na tu činjenicu, kao i na pesmu koja nosi isti naziv i, može se reći, u potpunosti opisuje njen život.

Autor: D. T.

#Ana Bekuta

#Australija

#Milutin Mrkonjić

#Novac

#pevačica

'